Sa ju att jag var urusel på att blogga...

Okej, vad var det jag sa? Just asking? Men okej what ever...
Nu ligger jag i min säg och bloggar från min mobil, efter detta inlägg ska jag gå upp och borsta mina små fina tänder :) det har inte hänt så mycket sen jag bloggade sist. Det har varit julafton och jag fick inga speciella presenter. Jag har varit i stallet och ridit min lilla gulliga häst som jag nu håller på att sätta igång efter hans vintervila :) nu i mellandagarna fick jag en tidig 18 present av min kära mor, en ny telefon! :D en vit iPhone 4s! :D
Ett av mina nyårslöften kommer att vara att jag ska bli bättre på att blogga. Inte bry mig om min vikt utan bara träna och må bra. Såklart inte stoppa i mig massa onyttigheter utan bara chilla med vågen och bara träna istället :) bra va?
Jaja, nu ska jag borsta mina tänder innan jag däckar här i min säng :)

Tjarå! Vi ses imorgon, om inte så ses vi 2013 :o :* <3


Jedward! ♥





22 December

Hallå där köp blåbär! :D
Idag var det sista dagen i skolan! Yay! (y) Så nu har jag jullov :D Awesome #Happygirl
Dagen har varit jävligt najs iallmenhet. Först så började vi 08:30 och så satt vi och hängde lite. folk sjöng några låtar, blommor delades ut, lärarna sjög lite och några av oss Teater 1or berättade den där tomte versen, ni vet: Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma, alla somva i enslig gård tyst under midnattenstimma. Månen vandrar sin tysta ban.... okej, jag tor ni fattar grejen ;)
Sen satt vi i en teater sal och åte pepparkaror och drack julmust. Jag drack inte så mycket julmust för jag tycker att det smakar som avslagen Cola, skit äckligt :O Men iaf. Sen åker jag hem och kollar på prodjekt runway. Nej, jag följer det inte utan kollar bara någon gång ibland. Asså det är helt sjukt vad vissa människor kan göra med lite tyg och en bit tråd. Otroligt. Sen höll jag på att somna men då kom min kära syste och förstörde all med att säga: Mamma vill att du går till Äppelvikens bokhandel och köper julklappspapper. Och för er som inte vet det så är det några kilometer dit. Lat som jag är så åkte jag tub och sen tog jag 12an dit. Köpte grejerna och sen gick jag faktiskt hem. Väl hemma satta jag mig framför datorn och sen var det middag. Efter middagen sov jag i 2 timmar, det var jävligt skönt! Nu sitter jag här... Suprice! och gör i princip ingenting. Kul va? Vilket liv man har... Imorgon är det stallet som gäller, med städning av rummet och sen så måste jag springa in till vällingby en jätte snabbis! För sen är det julafton och då kommer det hem människor till oss. så då måste det vara rent och fint! :S -.- Jaja, någon gång om året måste man ju städa, eller? ;)

Jajaj, see you later aligator /The one and only Kajsa! ♥

hahahahahahaha!

Jag har kommit på att jag skriver i samma size som twitter brukar vara. okej, shit pommes jag får skriva långt! Fan vad nice :D men okej. Vad ska jag skriva om? Hm....
Idag kom Santa till vår skola och Aggie missade det. Inte okej. Men iaf, Hahaha det var så creepy! Det var en tjej som heter Trixie i min klass som var utklädd. hahah hon var skit läskig och jag fick ett jätte fint kort är det stod: God jul Kajsa. Men det var inte det fina, det fina vara att det var en bild på Jedward! :D hihihi, jag blev jätte glad och det gjorde min dag :D Tänkt vad man kan bli glad av så lite när det gäller de där 2 tvillingarna :')
Okej, det blev inte så jätte långt men ja, vad ska man göra?

Jag har 68 kronor på mitt kort!...

En rubrik säger mer än... ja, ni fattar! FML :(

Bara en tanke

Jo, jag har tänkt. Vilket inte alltid är så bra. Då jag tänker lite för mycket för mitt eget bästa. Men jag funtar på tt lägga upp någon fanfic här eller nått. Om Jedwrad såklart, vad annars? ;)


Rubrik är onödigt....

Okej seriöst. Nu när jag ändå är här så kan jag ju bara passå på att skriva; Asså jag har läst igenom mina 2 inlägg och fy fan vad illa det lået. Inte okej. Ne fyfan skit i det och läs det roliga och trevliga istället. Och FML but who cares? Not Me! :D Jag ska säga till innan det kommer ett sånt inlägg igen! Promise you! =:D ♥

Ordet är fortfarande mitt

Today var jag med Julia i stan. Den underbara staden Stockholm. Jag har läste en text som handlar om att Götebrogare aldrig kommer prata stockholmska och det ska vi tacka gud för. Det stod även att Göteborg var lite avis på Stockholm föra tta Göteborg bara är den näst största staden och Stockholm är den största ;)
Ja, jag och Julia hängde somsagt i stan idag. Det var trevlig, jag köpte en hårtork till min pappa som han kommer få i julklapp och så köpte jag puder och maskara till mig själv. Sen var Julia hungrig så då gick vi in på donken. hon tog en glass, ett glas vatten och en mellan pomesfrites. Idiot som jag ärt tog jag också det. När jag ätit upp ville jag bara spy -.- Kände mig skit tjock kan jag ju bara säga. När jag kom hem var jag tvungen att äta middag. Den bestod av 5 potatis klyftor och en lite köttbit. Kreativt va? Imorgon så ska jag fråga vår idrotslärare (stefan) om jag får låna skolans gymkort. För det är på gymmet jag ska hänga i jul. Och detända jag kommer ta med mig till efteråt är ett äpple eller en drickyoggi. Men nu är jag jävligt irriterad på mig själv. Men jag kan inte gå och spy hemma. det lucktar skit + att jag inte vill visa mina tankar så pass öppet. Så seriöst är det inte att jag behöver hjälp. Eller? Asså jag har ingen aning, jag orkar inte längre. Det ända målet jag har just nu är att det ska bli den 27 Januari någon gång. för då kommer Jedward till Sverige. Sen att det blir 31 Januari för då fyller jag 18. å ska jag ut på krogen och jag SKA vara smal och snygg tills dess. Annars vet jag inte vad jag tar mig till. Okej nu låter jag bara desperat av uppmärksamhet vilket jag inte är. Jag hatar folkt som verkligen skriker efter uppmärksamhet. Jag är inte sån, oftast. Och så är jag verkligen inte nu. Ja, nu ska jag väll go on whit my life and I'll see you soon.

Herrå ♥

Ordet är mitt

Tjabba! Välkomna till min blogg...
Tack nu när jag har sagt det så kan jag kanske börja skriva? Tack.
Mitt liv är som alla anra tjejers när dom är 17-18 år och bor i Stockholm. Japp jag är en såkallad 08. Fy fa vad illa ;)
Jag startade den här bloggen mest som en dagbok där jag kommer skriva saker som jag inte sger rätt ut till almenheten. Och då om någon, vilket jag förmodar, skulle vilja läsa det så kan jag dela med mig av det. Det är ingen hemlis utan något som det flesta tjejer strävar efter. Att bli smal. Jag är inte överviktig, det vet jag. Men jag skulle kunna göra vad som helst för att gå ner i vik. Jag gymmar och äter bra. Ändå går jag upp i vikt. Vilket inte är så kul att se. Jag är inte så jätte nöjd med mig själv. Vilket man ska vara men nu är det inte så. Det värsta är att jag nästan drömmer om att få en ätstörning så att jag blir smal. Asså detta låter så jävla sjukt men det är tyvärr sant. Att något som tar död på vissa människor är andra människors (i mitt fall) dröm. Jag kommer inte att sluta förns än jag väger 45 kg. Något som jag vet att jag aldrig kommer att göra därför att jag har en så kraftig besotme. -.- Därför kommer jag aldrig att sluta. Och det är det som skrämmer mig. Jag känner mig själv för väl. Allt började för någon månad sen när jag såg en såkallad 15 film på svt.se. Det handlar om en tjej som får en ätstörning. Problemet är att jag känner tjejen som splelade den rollen. Vi går i samma klass och det var det som fick mig att börja tänka. Jag har sett hur jävla smal hon är och att få se henne må dåligt över sin kropp och spy gjorde att jag började tänka på hur jag såg ut och va jag stoppade i mig. Jag vet att hon bara spelade en roll. men det räckte för mig. Det var det som satte igång olika tankar i mitt huvud om hur jag borde vara och om hur mycket jag borde väga. Något som jag vet är sjukt. Men jag tänker inte sluta och jag kan inte sluta. Ingen kille vill ha en tjej som är tjock.

Haha, oj vad detta var deprimerande. Alla inlägg kommer inte vara såhär men folk som läser det här (om det nu blir någon) kommer väll att få följa mig i mitt liv tills den den dagen jag når mitt mål, att väga 45 kg.

Tack och hej leverpastej!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0